top of page
  • box 2 box

Ένα ατρόμητο… σύνολο



Έχουμε φτάσει αισίως στη δέκατη αγωνιστική και έχουμε ήδη ξεχωρίσει τις ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν και φέτος. Μία από αυτές είναι και ο Ατρόμητος αφού βρίσκεται δικαίως στη δεύτερη θέση, με την ομάδα του αυστριακού τεχνικού να μην έχει γνωρίσει ακόμα την ήττα.


Έχει καταφέρει μετά από δύο δυνατά παιχνίδια με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ να παίρνει μια ισοπαλία και μια νίκη αντίστοιχα, πράγμα που τονώνει ψυχολογικά τους παίκτες για το επερχόμενο ματς με τον Ολυμπιακό. Δύσκολο όμως δεν θεωρείτε η νίκη ή η ισοπαλία για τους Περιστεριώτες. Αλλά να καταφέρει ο Ολυμπιακόςνα βάλει τη μπάλα στο πλεχτό αφού η άμυνα του Ατρομήτου φέτος έχει δεχθεί μόλις τρία γκολ εντός έδρας. Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτά τα τέρματα προήλθαν τα δύο από στημένα και το άλλο εκτός της μεγάλης περιοχής. Αυτομάτως καταλαβαίνουμε ότι όχι μόνο ο Ολυμπιακός τη Κυριακή αλλά οποιαδήποτε ομάδα βρεθεί στο Περιστέρι θα πρέπει να παλέψει με την άμυνα του Ατρομήτου έτσι ώστε να τη διασπάσει και να πετύχει ένα γκολ από συνεργασία.



Το καλό όμως δεν είναι ότι απλά δεν δέχεται εύκολα γκολ στην έδρα του φέτος (αλλά και πέρυσι -12-) αλλά ότι καταφέρνει να σκοράρει πολύ συχνά. Σε δέκα αγώνες έχει καταφέρει να σκοράρει δεκαέξι φορές με κύριο πρωταγωνιστή τον Κουλούρη πετυχαίνοντας οχτώ γκολ σε εννιά αγώνες.


Όλη η ομάδα λοιπόν βοηθάει στη καλή απόδοση μέσα στο γήπεδο με αποτέλεσμα να βρίσκεται δικαίως στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Αφήνει όμως και πολλές υποσχέσεις για το μέλλον. Θα μπορούσε να μην υπολογίζεται απλά ως μια ομάδα μεσαίου μεγέθους αλλά ως μια ομάδα που θα μπορούσε να διεκδικεί μια θέση στην Ευρώπη κάθε χρονιά.

7 views0 comments
bottom of page